ایلام و كشاورزی
ما می توانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


با عرض سلام و درود به محضر همه دوستان این وبلاگ توسط اینجانب فرهاد رستمی ساکن شهرستان چرداول از توابع استان ایلام و دانشجوی دکترای تخصصی (Ph.D) علوم دامی (گرایش تغذیه دام وطیور)، برای استفاده تولیدکنندگان زحمت کش بخش کشاورزی و دامپروری و سایر مشاغل خانگی رایج در استان طراحی گردیده و سعی براین است که نکات آموزشی و توصیه های علمی و تجربی خویش را در خدمت این عزیزان قرار دهم امیداست بتوان به سهم خود در خدمت جامعه تولیدکنندگان استان ایلام ومیهن عزیزمان ایران اسلامی باشم

مدیر وبلاگ :فرهاد رستمی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
مشكل عمده كشاورزان را در كدامیك می دانید






سویا دارای 2550 انرژی و 44 یا 48 % پروتئین می باشد . سویا جزء موادی است كه برای تأمین پروتئین ازآن استفاده می شودو منبع اصلی تامین پروتئین جیره طیور می باشد.

سویا دارای عامل محدود كننده تریپسین است كه موجب متوقف شدن تجزیه پروتئین ها می شود وجود آن علاوه بر كاهش رشد و تولید تخم مرغ با بزرگ شدن پانكراس مشخص می باشد.البته این عامل درطی فرایند حرارتی برای روغن كشی ازسویا ازبین میرود.

تنهاعاملی كه باعث تغییرارزش سویا می شود حرارت است كه بدوصورت  over heat و under heat می باشد(واكنش میلارد یا قهوه ای شدن)كه دراین حالت بایدبه جیره لیزین اضافه نمود(سویا سوخته). در زمان استفاده ذرت با سویا ، متیونین اولین و  لیزین  دومین اسید آمینه محدود كننده است .

سویا بخاطرالیگوساكاریدهایش ایجاد رطوبت می كند و ممكن است در طیوری كه مدت زمان زیادی نگهداری می شوند زخمهایی در كف پا ( food pad lesions )ایجاد گردد .





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
شنبه 13 دی 1393





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic