ایلام و كشاورزی
ما می توانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


با عرض سلام و درود به محضر همه دوستان این وبلاگ توسط اینجانب فرهاد رستمی ساکن شهرستان چرداول از توابع استان ایلام و دانشجوی دکترای تخصصی (Ph.D) علوم دامی (گرایش تغذیه دام وطیور)، برای استفاده تولیدکنندگان زحمت کش بخش کشاورزی و دامپروری و سایر مشاغل خانگی رایج در استان طراحی گردیده و سعی براین است که نکات آموزشی و توصیه های علمی و تجربی خویش را در خدمت این عزیزان قرار دهم امیداست بتوان به سهم خود در خدمت جامعه تولیدکنندگان استان ایلام ومیهن عزیزمان ایران اسلامی باشم

مدیر وبلاگ :فرهاد رستمی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
مشكل عمده كشاورزان را در كدامیك می دانید






روشهای مختلفی برای کاهش اثرات استرس گرمایی  با استفاده از راهکارهای تغذیه ای وجود دارد.از جمله راهکارهای تغذیه ای میتوان به تغذیه جیره با کیفیت و قابلیت هضم بالا،تراکم بالای جیره،افزودن چربی به عنوان منبع انرژی، بالانس مناسب آمینواسیدها  و مکمل کردن جیره با ویتامینهاوموادمعدنی اشاره کرد. به خوبی مشخص شده است که کمبود ویتامین ها سبب بروز نابسامانی در سیستم ایمنی بدن می شود . از آنجا که در سالن های پرورش، طیور تحت تاثیر تنش های مختلف قرار می گیرند از این رو برای مقابله با عوامل تنش زا میزان نیاز به ویتامین ها افزایش می یابد.
( گزارش شده که ویتامین
C تحت شرایط استرس گرمایی سبب افزایش مقاومت به بیماری نیوکاسل میشود. )از دیگر راهكارها جایگزینی مقدار یك سوم نمك مصرفی با جوش شیرین است بعنوان مثال اگر 3كیلو نمك مصرف میشود بجای آن یك كیلو جوش شیرین و دو كیلو نمك استفاده شود.مكانیسم تاثیر مثبت جوش شیرین بجای نمك این است كه جوش شیرین  فاقد كلر است و مقدار كلر اضاقی كه از طریق نمك وارد جیره میگردد را كاهش می دهد زیرا كلر اضافی علاوه بر استرس گرمایی در جذب برخی آمینو اسیدها نیز اختلال ایجاد می نماید . از آب لیمو و سركه نیز میتوان بعنوان تركیبات طبیعی  كه مكانیسمی مشابه ویتامین C دارند استفاده كرد.

یكی دیگر از راهكارهای تغذیه ای ، پرهیز از دادن دان به جوجه ها در ساعات گرم است . از آنجائیكه دو سه ساعت بعد از مصرف غذا توسط پرنده ،حرارت بدن در اثر مصرف غذا بالا می رود لذا توصیه میگردد از ساعت 9 صبح تا عصر از دادن دان به جوجه ها در ایام گرم  پرهیز گردد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 19 تیر 1394

سه ماده را می توان جهت خنثی کردن کلر به آب در واكسیناسیون آشامیدنی اضافه کرد:‌

1-تیوسولفات سدیم با غلظت 16 میلی گرم در لیتر،‌کلر را خنثی می کند.

·        2- شیر خشک بدون چربی با غلظت   دو ونیم  گرم در لیتر،‌ در این مورد باید مطمئن شد که قبل از افزودن واکسن،‌شیر خشک کاملاً‌ در آب حل شده باشد.

·         3-قرص سوامیون محصول شرکت CEVA (به ازاء هر 100 لیتر آب واکسن یک قرص استفاده شود).





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
شنبه 6 تیر 1394





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات